Описание

Ние предлагаме цялостно решение за твоя сайт:

  • Дизайн, функционалност и качване на всички материали на сайта

  • вътрешна SEO оптимизация

  • Възможност за поддръжка и постоянно администриране на сайта

  • Подобряване/преправяне на съществуващ сайт

  • GDPR, поверителност, общи условия и бисквитки за сайт

Допълнителна информация

Сайтът е представителното лице на една фирма. Затова е необходимо да имаш добре изглеждащ и функционален сайт, без значение от сферата на бизнес.

Изработката на един сайт зависи от много фактори, затова най-добрият начин е да се свържеш с нас за консултация по въпроса.

Сумата за услугата се изчислява на база характера на сайта, както и другите ни предложения, която ти се предоставя като разчет по всяка една дейност и времето, което отнема. Крайната цена ще бъде съгласувана с теб, като няма да платиш нищо, преди да си останал доволен от крайния продукт. Подхождаме индивидуално към всеки клиент и се стремим да сме перфекционисти във всеки един сайт, който правим.

Често задавани въпроси:

От какво зависи цената на един сайт?

Сайтовете са изработени с код (Custom site) или на полуготови платформи (WordPress, Wix, Opencart и т.н.). В зависимост от твоя бизнес избираме заедно кой вариант е по-подходящ, както във финансово, така и във функционално отношение.

В момента имам сайт. Нужно ли е да го обновя или поддържам?

Един сайт трябва да се поддържа постоянно, без значение дали става въпрос за чисто представителен сайт или онлайн магазин. Сайтът е лицето на една фирма.

Колко време отнема изработването на един сайт?

В зависимост от характера му отнема различно време. След консултация с нас ще можем да кажем приблизително колко време ще отнеме, като най-често това е между 2 и 4 седмици.

Полезни статии:

обратно в услуги